Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rólunk

 • Balogh Tibor alapítótagunk tollából

  Balogh Tibor alapítótagunk tollából

  ...a 90-es évek elején.... Már évek óta jártunk Balatonberénybe, s ahogyan teltek az évek egyre sűrűbb lett a magyar szó, egyre több lett a „hazai” vendég. Mi úgy voltunk a naturizmussal, hogy az első „találkozás” után eszünkbe sem jutott volna textiles helyre menni. Megfogott bennünket a hely feelingje, az emberek viselkedése, a dolgozók hozzáállása, a természetesség. Mi szinte azonnal elfogadtuk a mezítelenséget, élveztük a

  Bővebben
 • 1

Törzskártya program

 • Törzskártya program

  Törzskártya program

  2016-ban tagjaink részére törzskártya-program ajánlattal szeretnénk még szebbé varázsolni a nyarat és egyben segíteni a Balatonberény és vonzáskörzetében levő községek vállalkozóit, iparosait. Ezen az oldalon olvashatjátok, hol és milyen kedvezményben részesülhettek NBBKE tagként. Az elfogadóhelyeket folyamatosan bővítjük, a Ti igényeitek és ajánlásaitok alapján. A kedvezményeket törzskártyátok felmutatásával tudjátok igénybe venni.

  Bővebben
 • 1

Törzskártya program

NBBKE 01

2016-ban tagjaink részére törzskártya-program ajánlattal szeretnénk még szebbé varázsolni a nyarat és egyben segíteni a Balatonberény és vonzáskörzetében levő községek vállalkozóit, iparosait.

Ezen az oldalon olvashatjátok, hol és milyen kedvezményben részesülhettek NBBKE tagként.

Az elfogadóhelyeket folyamatosan bővítjük, a Ti igényeitek és ajánlásaitok alapján.

A kedvezményeket törzskártyátok felmutatásával tudjátok igénybe venni.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.